x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă: Încă las deschisă invitaţia pentru o confruntare

Viorica Dăncilă: Încă las deschisă invitaţia pentru o confruntare

19 Noi 2019   •   23:03
Viorica Dăncilă: Încă las deschisă invitaţia pentru o confruntare

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a anunţat marţi că lasă deschisă invitaţia la o dezbatere adresată contracandidatului său, Klaus Iohannis, chiar dacă nu se aşteaptă ca acesta să accepte.

"Eu cred că astăzi am arătat, atât eu, cât şi Klaus Iohannis, modul în care respectăm cetăţenii României şi modul în care respectăm presa. Încă las deschisă invitaţia pentru o confruntare. Ştiu că nu o va accepta, ştiu că îi este frică de această confruntare, pentru că românii ne vor vedea aşa cum suntem cu adevărat, nu aşa cum ne-au zugrăvit unii sau ceilalţi. Cred că într-o confruntare vedem oamenii, vedem modul în care se raportează fiecare dintre noi la România şi la români", a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3.

Ea s-a declarat încrezătoare cu privire la rezultatul alegerilor din 24 noiembrie.

"Românii vor alege un român adevărat. Ştiu că vor vota cu inima şi că îl vor alege pe cel care cred ei că îi va reprezenta cu adevărat. Cred că în cabina de vot se vor gândi la ce este mai bine pentru familia lor, pentru părinţi, pentru bunici, pentru soţi, soţii, copii şi nepoţi, dar se vor gândi la ce este mai bine pentru această ţară", a mai spus Viorica Dăncilă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă