x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă: Parlamentarii PSD care vor vota moţiunea de cenzură riscă să fie excluşi de organizaţiile lor

Viorica Dăncilă: Parlamentarii PSD care vor vota moţiunea de cenzură riscă să fie excluşi de organizaţiile lor

13 Iun 2019   •   15:50
Viorica Dăncilă: Parlamentarii PSD care vor vota moţiunea de cenzură riscă să fie excluşi de organizaţiile lor
Sursa foto: Lucian Alecu

Parlamentarii social-democraţi care vor vota moţiunea de cenzură riscă să fie excluşi din partid de organizaţiile din care fac parte, a declarat joi premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD. 

"Excluderea nu o face preşedintele partidului, riscă să fie excluşi de organizaţiile din care fac parte. Eu am convingerea că fiecare primar din judeţul respectiv are proiectul cu care a venit în faţa cetăţenilor în comunitatea în care a candidat. Multe dintre aceste proiecte sunt legate de programul de guvernare, multe dintre proiecte sunt legate de deciziile care se vor lua în Guvernul României şi sunt convinsă că cei care i-au votat, cei care i-au susţinut nu i-au susţinut pentru a se poziţiona împotriva propriului Guvern sau a proiectelor la nivel de comunitate sau de judeţ şi atunci se pot confrunta cu această situaţie. (...) Fiecare trebuie să-şi asume modul în care votează la moţiune în faţa electoratului care l-a susţinut, în faţa organizaţiei care l-a susţinut la nivel judeţean", a spus Viorica Dăncilă, la finalul CExN al PSD. 

Preşedintele interimar al PSD a precizat că în cadrul CExN s-a menţinut decizia luată în BPN şi în grupurile parlamentare ale partidului ca la moţiune senatorii şi deputaţii social-democraţi să asigure cvorumul de şedinţă, dar să nu voteze demersul Opoziţiei. 

"Aşa cum au hotărât colegii în Biroul Permanent Naţional, dar şi în grupurile reunite, vom asigura cvorumul, dar nu se va vota. A fost o decizie pe care colegii au luat-o prin vot şi care a fost astăzi discutată şi în cadrul Comitetului Executiv Naţional", a afirmat Dăncilă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: viorica dancila