x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă poate să participe la dezbaterea, cu o condiție

Viorica Dăncilă poate să participe la dezbaterea, cu o condiție

18 Noi 2019   •   22:56
Viorica Dăncilă poate să participe la dezbaterea, cu o condiție

Viorica Dăncilă ar putea participa la dezbaterea organizată de PNL, marți, la Biblioteca Centrală Universitară din București.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat, luni seară, că fostul premier ar putea fi acceptat în Aulă, cu o condiție: să stea în public.

„Nu cred că va veni. Dacă vine, poate să stea în public, nu știu ce să facă. Nu poți să participi la un eveniment organizat de altcineva.

Nu poți să intri în casa cuiva fără să fii invitat. Nu cred că se va pune într-o situație atât de penibilă. Să vină să ce, să strice o dezbatere? Nu va veni. Dacă vrea să discute cu cineva, să discute cu mine. Eu nu am invitat-o la o dezbatere.”, a declarat Ludovic Orban, la realitateatv. 

Dăncilă a declarat luni că va analiza şi va decide, împreună cu cei din echipa sa de campanie, dacă va merge sau nu la dezbaterea pe care o organizează marţi Klaus Iohannis şi PNL.

„Îi văd aşa de speriaţi (pe cei de la PNL - n.r.), am văzut astăzi pentru faptul că numai s-a luat în calcul că aş putea merge acolo, au venit purtătorii de mesaje ai preşedintelui şi au jignit, au venit cu un atac, nu are ce să caute. Vom analiza. Luăm în calcul ambele variante (de a merge şi de a nu merge la dezbatere - n.r.) analizăm şi vedem”, a spus Dăncilă la TVR.

Întrebată dacă va merge să forţeze intrarea la Biblioteca Centrală Universitară, unde va avea loc dezbaterea PNL, Dăncilă a spus: „Nu mă vedeţi pe mine înbrâncindu-mă cu cineva, sau lucruri de genul acesta, pentru că eu întotdeauna am respectat, pentru că ştiu că respectul impune respect”.

Ea a adăugat că ar fi fost normal ca în această campanie electorală să fie organizată o dezbatere la care să participe ambii candidaţi din turul al doilea.

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă