x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă: „Rareș Bogdan m-a amenințat cu procurorii. Îi cer lui Iohannis să iasă public și să dea explicații”

Viorica Dăncilă: „Rareș Bogdan m-a amenințat cu procurorii. Îi cer lui Iohannis să iasă public și să dea explicații”

14 Noi 2019   •   19:52
Viorica Dăncilă: „Rareș Bogdan m-a amenințat cu procurorii. Îi cer lui Iohannis să iasă public și să dea explicații”

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a reacționat după ce prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a continuat seria de acuzații la adresa Guvernului Dăncilă, a transmis Antena3.

„L-am văzut cu toții pe Rareș Bogdan, portavocea președintelui Iohannis, amenințându-mă cu procurorii. Citez: «Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii»”. Ce să înțeleg? Pentru că am îndrăznit să îl chem pe președintele Iohannis la o dezbatere în fața românilor sunt amenințată cu procurorii și cu dosare, că așa cum i s-a întâmplat lui Victor Ponta când a candidat în 2014 împotriva lui Klaus Iohannis și așa cum i s-a întâmplat lui Dan Barna care speră să ajungă în turul II și a avut dosar penal același lucru trebuie să i se întâmple și Vioricăi Dăncilă? Sunt foarte multe coincidențe.

Sunt foarte multe lucruri care sunt nefirești într-un stat membru al Uniunii Europene.

Ne îndreptăm spre un monopol de putere, un monopol de putere pe care îl vrea președintele Iohannis, cel care vrea să conducă și România în calitatea de președinte, cel care conduce Guvernul României, cel care vrea să conducă Parlamentul României, cel care vrea să aibă puterea absolută în România.

Acum, la 30 de ani de la căderea comunismului, vedem un președinte dictator care vrea să aibă puterea și să o folosească împotriva celor care nu acceptă să meargă pe drumul pe care îl creionează el”, a spus Viorica Dăncilă, joi seară, la sediul PSD.

Viorica Dăncilă: Eu nu am o problemă de a discuta cu procurorii, nu am absolut nimic de ascuns

„Modul în care se procedează este unul care nu trebuie acceptat de niciun român. Îi cer domnului Iohannis să iasă public să dea explicații întregii țări de ce domnul Rareș Bogdan are informații despre ceea ce vor să facă procurorii.

Este inadmisibil ca un partid politic să vină în fața oamenilor și să spună pe cine vor chema procurorii la audieri, ce vor să facă procurorii, efectiv să nu țină cont de independența justiției”, a mai spus Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă