x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă şi-a anulat toate deplasările pentru a negocia cu parlamentarii în legătură cu moțiunea de cenzură

Viorica Dăncilă şi-a anulat toate deplasările pentru a negocia cu parlamentarii în legătură cu moțiunea de cenzură

04 Oct 2019   •   10:45
Viorica Dăncilă şi-a anulat toate deplasările pentru a negocia cu parlamentarii în legătură cu moțiunea de cenzură

Sunt discuţii de urgenţă în PSD. Viorica Dăncilă şi-a anulat toate deplasările pentru a negocia cu parlamentarii. Social-democraţii refac în fiecare zi calculele pentru moţiunea de cenzura si transmit public mesaje ca aceasta nu va trece, scrie Antena 3.

Ba chiar, liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis are un prognostic optimist: maximum 220 de voturi va strânge opoziția în urne. Ei mizează pe negocierile de ultimă oră cu parlamentarii plecați la grupul lui Victor Ponta în ultima săptămână și pe care speră să-i întoarcă înapoi. 

De altfel, premierul și-a anulat activitățile de campanie programate pentru weekend ca să poată avea personal discuții cu senatorii și deputații care ar intenționa să voteze moțiunea de cenzură. Dacă supraviețuiesc moțiunii, social-democratii planuiesc sa vina cu restructurarea sau remanierea guvernului in Parlament foarte rapid. 

×
Subiecte în articol: motiune de cenzura viorica dancila