x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vladimir Alexandrescu: Ştiam dinainte de această decizie, aştept o hotărâre a conducerii în privinţa celeilalte funcţii

Vladimir Alexandrescu: Ştiam dinainte de această decizie, aştept o hotărâre a conducerii în privinţa celeilalte funcţii

de Aniela Nine    |    26 Oct 2011   •   10:05
Vladimir Alexandrescu: Ştiam dinainte de această decizie, aştept o hotărâre a conducerii în privinţa celeilalte funcţii

Proaspat demis din functia de purtator de cuvant al INS, Vladimir Alexandrescu a declarat pentru Jurnalul National ca decizia directorului INS nu a aflat-o de la televizor, ci ca avusese inainte de aceasta conferinta o discutie intre patru ochi cu directorul Voineagu. “Stiam dinainte aceasta decizie, eu am avut aceasta discutie cu domnul Voineagu', spune Alexandrescu.

Intrebvat insa daca se consiedra vinovat de tot acest scandal privind declararea sau nu a CNP-ului, Alexandrescu a amanat raspunsul la aceasta intrebare pana la finalizarea recensamantului, cand promite sa lamureasca daca a fost “pregatit insuficient “, asa cum l-a acuzat directorul Voineagu dupa ce a anuntat ca declararea CNP-ului nu este obligatorie. “Nu comentez acum aceasta afirmatie ;i acest subiect, trebuie lasat ca recensamantul sa se incheie pentru ca este un proces important care trebuie sa surprinda intreaga populatie. Ideea de baza acum este ca recensamantul sa mearga pana la capat. Acum nu voi mai face alte declaratii de persa', spune Alexandrescu.

Cat priveste demiterea sa din toate functiile pe care le detinea la INS, ca cea de director adjunct, Vladimir Alexandrescu spune ca asteapta o analiza a conducerii institutului care sa stabileasca acest lucru. “Aspectele acestea sunt de vazut de conducere', conchide Alexandrescu.

×