x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Voiculescu catre Basescu: "Sa-si ceara scuze angajatilor Intact"

Voiculescu catre Basescu: "Sa-si ceara scuze angajatilor Intact"

de Dana Piciu    |    21 Feb 2007   •   00:00

Presedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca presedintele Traian Basescu trebuie sa-si ceara scuze sau sa demonstreze ca liderul PC a obtinut favoruri economice bazandu-se pe trustul de presa Intact, asa cum a afirmat in urma cu cateva zile seful statului.

"Mai are o datorie domnul presedinte, poate mai importanta decat oricare alta, sa-si ceara scuze fata de miile de oameni care lucreaza in Trustul Intact, i-a facut slugarnici, i-a insultat profund in meseria lor, in profesia lor. Nu au nici o vina cei care lucreza in trust ca presedintele a intrat intr-o criza si acuza in stanga si-n dreapta, fiind speriat de pericolul suspendarii sale", a mai spus liderul conservatorilor. PC va avea la sfarsitul acestei saptamani un Cosiliu National Extraordinar in care se vor "lua masuri in conformitate cu criza politica majora in care ne-a adus presedintele Basescu". Liderul PC a mai spus ca la capetele de acuzare pentru presedintele Basescu anuntate de conservatori pentru suspendare se adauga si imixtiunea in problemele justitiei.

IMIXTIUNE. "In foarte multe cazuri de procese in derulare, presedintele a intervenit printr-o adnotare a unui material, efectuandu-se plata si ignorandu-se derularea procesului comercial", a spus Voiculescu. "Am vazut cu multa mirare ca presedintele a afirmat ca a dispus plata unei sume importante unei firme a domnului Umbrarescu, care, foarte senin, spune astazi public ca nu i-a cerut niciodata acest lucru presedintelui. Pai, domnule presedinte, dumneavoastra platiti si celor care nu va cer bani sau ati platit fara sa stie domnul Umbrarescu", a mai spus liderul PC.

×
Subiecte în articol: politic preşedintele