x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Voiculescu: "Compromis de propria muţenie în cazul Ridzi, Traian Băsescu dă vina pe presă"

Voiculescu: "Compromis de propria muţenie în cazul Ridzi, Traian Băsescu dă vina pe presă"

15 Iul 2009   •   00:00

Preşedintele fondator al PC susţine că preşedintele Traian Băsescu, prin declaraţiile făcute la învestitura Sorinei Plăcinte ca ministru al Tineretului, încearcă disperat să transfere întreaga responsabilitate a cazului Monica Iacob Ridzi asupra presei.



Potrivit unui comunicat al PC, Voiculescu consideră că "asistăm la o încercare disperată de a transfera întreaga responsabilitate a cazului ministrului Tineretului şi Sportului asupra presei".
"Traian Băsescu are nevoie să-şi justifice muţenia de o lună de zile în cazul Ridzi şi este disperat să îşi acopere pierderile de imagine generate de tolerarea cazului Ridzi. După ce o lună de zile nu a văzut că ministrul Ridzi a cheltuit bani publici pentru campanie, după ce, acum câteva zile, preşedintele consideră cazul Ridzi o chestiune minoră, acum vorbeşte despre o criză morală şi transformă presa în vinovatul de serviciu", a precizat Voiculescu, citat în comunicat.

El susţine că, "din păcate, preşedintele a intrat în campanie electorală, decretând presa adversarul său numărul unu".
"Nu corupţia, nu criza economică, nu slăbiciunea instituţiilor publice, nu relaţiile compromise ale României pe plan internaţional. Preşedintele ştie că presa este cel mai mare critic al său şi de aceea va face tot ce poate să o compromită. Presa este ba aservită, ba coruptă, ba rău voitoare, în timp ce domnia sa şi gaşca politică pe care o patronează sunt curaţi ca lacrima", afirmă Voiculescu.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic