x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vosganian, pe blog: Ştiţi cine a ocupat biroul meu de ministru? The winner is...

Vosganian, pe blog: Ştiţi cine a ocupat biroul meu de ministru? The winner is...

14 Oct 2013   •   08:28
Vosganian, pe blog: Ştiţi cine a ocupat biroul meu de ministru? The winner is...

Fostul ministru al Aconomiei, Varujan Vosganian anunţă pe blogul personal că Remus Vulpescu va fi înlocuitorul său la Ministerul Economiei.

"Vreţi să ştiţi cine a fost cel care a ocupat biroul meu, după ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria şi am părăsit sediul Ministerului Economiei? The winner is... Remus Vulpescu!!! Dacă recunoaşteţi personajul, comentariile vă aparţin...", scrie Vosganian pe blogul său.

În prezent, Remus Vulpescu este directorul de cabinet al vicepremierului Daniel Chiţoiu, care asigură interimatul la Ministerul Economiei, după demisia lui Varujan Vosganian. Vulpescu face parte şi din Consiliul de supraveghere al Hidroelectrica.

Remus Vulpescu a fost şef al Oficiului Participatiilor Statului şi Privatizării în lndustrie (OPSPI), funcţie din care a demisionat în urmă cu an, urmare a insuccesului privatizării Oltchim, al cărei câştigător fusese declarat Dan Diaconescu.

Vosganian şi-a anunţat luni demisia din funcţia de ministru. Demisia a fost prezentată la scurt timp după votul dat în Senat de respingere a solicitării procurorului general al Parchetului ICCJ privind începerea urmăririi penale împotriva lui Vosganian. El rămâne însă senator, iar demisia sa din funcţia de ministru nu are vreo consecinţă asupra solicitării respinse de Senat.

×