x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Votul pe cererea DNA în cazul lui Tăriceanu, amânat pentru sesiunea următoare

Votul pe cererea DNA în cazul lui Tăriceanu, amânat pentru sesiunea următoare

06 Dec 2018   •   13:18
Votul pe cererea DNA în cazul lui Tăriceanu, amânat pentru sesiunea următoare

Votul în Senat cu privire la cererea de începere a urmării penale a DNA formulată în cazul lui Călin Popescu-Tăriceanu va fi dat cel mai probabil în sesiunea următoare, care va începe în februarie 2019, potrivit unor surse politice.


Sursele citate susţin că acest vot nu va putea fi dat în această lună, care este ultima din sesiunea parlamentară în curs, pentru că activitatea deputaţilor şi senatorilor va fi ocupată cu dezbaterea şi adoptarea legii bugetului de stat.

Din acest motiv, votul pe cererea DNA care îl priveşte pe preşedintele Senatului va fi amânată pentru sesiunea următoare.

Preşedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, a anunţat că marţea viitoare senatorii jurişti vor da un vot cu privire la cererea de începere a urmării penale a DNA formulată în cazul preşedintelui Camerei superioare, raportul urmând a fi depus la Biroul permanent imediat după dezbatere.

Tăriceanu a fost audiat deja în această comisie. Audierea lui a durat aproximativ o oră.

După ce va fi adoptat, raportul Comisiei juridice urmează să intre în dezbatere şi să fie supus votului plenului Senatului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Călin Popescu-Tăriceanu