x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică William Brânză, telefonul fără fir între Udrea și Cocoș?

William Brânză, telefonul fără fir între Udrea și Cocoș?

de Dan Constantin    |    13 Feb 2015   •   17:14
William Brânză, telefonul fără fir între Udrea și Cocoș?
Sursa foto: William Brânza, telefonul fără fir între Udrea și Cocoș

 Avocatul Wiliam Branza a avut simultan doi clienti de marca :Dorin Cocos si Elena Udrea. Branza asigura apararea lui Cocos si Udrea in dosarele aflate pe rol la DNA. El s-a pastrat foarte discret in postura de aparator al fostului cuplu Cocos - Udrea pana cand a aparut informatia difuzata de Radu Tudor care mentioneaza prestatia avocatiala a lui Branza, desprinsa din titlul piesa , ''Sluga la doi stapani.

 
W.Branza a renuntat sa o mai apere pe Elena Udrea, intelegand din context ca decizia avocatului a fost luata dupa ce clienta lui a lansat acuzatia ca Dorin Cocos a dus 500 000 de euro generalului Coldea pentru finantarea postului tv al deputatului Sebastian Ghita.

Branza sustine ca Dorin Cocos dezminte rolul pe care  fosta lui sotie spune ca l-a avut in aceasta operatiune denuntata de udrea la DNA.

Iesirea lui Branza din calitatea de dublu avocat al cuplului'' refacut'' in afacerea Microsoft lasa insa deschisa poarta suspiciunii ca el a putut fi telefonul fara fir intre cei doi CLIENTI pana la momentul deciziei  de a ceda locul de aparator al fostului ministru avocatului Chiciu.
 
Branza Wili a fost membru al PDL si un devotat sustinator al Elenei Udrea. Deputatul s-a remarcat cand a declarat-o pe Udrea politicianul anului, dar si pentru blocarea suspendarii lui Basescu Traian in referendumul din 2012. La ultimele alegeri prezidentiale a candidat din partea Partidului Ecologist, adunand un numar infim de voturi.

Este locotenent colonel in rezerva.Soferul lui , Marian Bucur   a reusit sa fie secretar general al Inspectoratului de Stat in Constructii in timpul mandatului de ministru al Dezvoltarii detinut de Elena Udrea.

Branza este de loc din Prahova si apropiat de politicieni si magistrati si ei din acelasi judet, implicati in diferite pozitii sau conexiuniconexiuni in dosarele Elenei Udrea:Claudiu Dumitrescu, sef sectie DNA,avocatul Chiciu,Gheorghe Nastasia, fost secretar general al ministerului Dezvoltarii,Marian Bucur, ajuns acum inalt functionar la Parlament dupa ca a fost recuperat de PSD.

×
Subiecte în articol: william brânză Dorin Cocos Elena Udrea