x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Wring (USR): Gabriela Firea se victimizează şi vrea să mute discuţia de la administraţia Capitalei la politică

Wring (USR): Gabriela Firea se victimizează şi vrea să mute discuţia de la administraţia Capitalei la politică

19 Noi 2018   •   20:50
Wring (USR): Gabriela Firea se victimizează şi vrea să mute discuţia de la administraţia Capitalei la politică

Preşedintele USR Bucureşti, Roxana Wring, susţine că primarul general, Gabriela Firea, pozează "în rol de victimă", iar acesta nu explică şi nu scuză blocajele din trafic, "mizeria din oraş" sau "starea deplorabilă a spitalelor".

"Rolul de victimă în care pozează acum nu explică şi în niciun caz nu scuză blocajele interminabile din trafic, mizeria din oraş, starea deplorabilă a spitalelor, proiectele de infrastructură începute şi neterminate sau criza RADET. De asemenea, bătălia din PSD nu are nicio legătură cu incapacitatea cronică a primarului Capitalei de a gestiona probleme ce ţin exclusiv de oraş: urbanismul derogatoriu, transportul public, Planul Urbanistic General, poluarea din Bucureşti, spaţiile verzi şi toate celelalte. Gabriela Firea nu şi-a respectat niciuna dintre promisiunile de campanie. Iar pentru asta, singurul vinovat este incompetenţa de care a dat dovadă în mod sistematic", a susţinut consilierul municipal, conform unui comunicat transmis de USR.

Wring a adăugat că timp de doi ani şi jumătate actualul primar a avut o majoritate confortabilă în Consiliul General al Capitalei, dar cu toate acestea "nu a făcut absolut nimic".

"Gabriela Firea se victimizează şi vrea să mute discuţia de la administraţia Capitalei la politică. Este de altfel varianta facilă pentru orice demnitar fără rezultate. Gabrielei Firea îi este mai uşor să găsească vinovaţi decât să găsească soluţii. Însă un lucru este cert: timp de doi ani şi jumătate actualul primar a avut (şi încă are din câte ştiu) o majoritate confortabilă în Consiliu. Cu toate acestea nu a făcut absolut nimic. Totul în Bucureşti merge mai prost, iar banii cetăţenilor sunt risipiţi fără niciun rezultat concret. (...) Gabriela Firea este o calamitate pentru Bucureşti, la fel cum Liviu Dragnea este o calamitate pentru România", a opinat Roxana Wring.

Gabriela Firea a anunţat luni că şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti, în semn de protest faţă de faptul că alegerile sunt blocate de mai bine de doi ani la această organizaţie. De asemenea, Comitetul Executiv Naţional a decis luni dizolvarea conducerii organizaţiei PSD Ilfov, iar Gabriela Firea şi-a anunţat, în timpul şedinţei CEx, demisia din funcţia de vicepreşedinte PSD. AGERPRES

×
Subiecte în articol: roxana wring