x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Zgonea, despre înţelegerea ascunsă a USL cu UDMR: "Nu văd nicio jignire la adresa electoratului"

Zgonea, despre înţelegerea ascunsă a USL cu UDMR: "Nu văd nicio jignire la adresa electoratului"

22 Dec 2012   •   19:51
Zgonea, despre înţelegerea ascunsă a USL cu UDMR: "Nu văd nicio jignire la adresa electoratului"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, spune că înţelegerea parafată a USL cu UDMR de dinainte de alegeri este "un semnal că noi nu suntem singuri la masă" şi, în plus, acesta nu reprezintă "o jignire la adresa electoratului".

"Acesta este un semnal că noi nu mai suntem singuri la masă, e un semnal pe care noi l-am cerut, coabitare, linişte. Sunt dispus să am negocieri şi să coabitez cu oricine, ca să pot să duc la îndeplinire oferta mea electorală (proiectul România puternică - n.r.)", a explicat Valeriu Zgonea, în ediţia de sâmbătă a emisiunii Exces de putere, de la Antena 3.

În ceea ce priveşte faptul că acest pact al formaţiunilor politice şi nici intenţia unei uniuni de coabitare la guvernare nu erau cunoscute de populaţie în ziua alegerilor parlamentare din 9 decembrie, preşedintele Camerei Deputaţilor nu vede nicio problemă.

"Nu văd nimic ieşit din comun, nu văd nicio jignire la adresa electoratului", a precizat Zgonea.

Şeful Camerei a mai spus că i se pare normal ca acum să coabiteze cu preşedintele, dacă vrem să ne ne numim stat european.

Articolul integral pe antena3.ro

×