x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Zgonea: Iohannis pare că se bucură că PNL a reuşit ruperea USL

Zgonea: Iohannis pare că se bucură că PNL a reuşit ruperea USL

de Agerpres    |    01 Mar 2014   •   16:49
Zgonea: Iohannis pare că se bucură că PNL a reuşit ruperea USL

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a susţinut sâmbătă, prin intermediul unui comunicat de presă, că edilul Sibiului, Klaus Iohannis, prin afirmaţiile sale demonstrează că nu a ţinut niciodată la proiectul USL.

"Prin modul în care a recunoscut că nu regretă deloc ruperea USL, Klaus Iohannis demonstrează tuturor că nu a ţinut niciodată la acest proiect cu care am venit în faţa românilor. Dimpotrivă, pare chiar că se bucură ca PNL a reuşit ruperea USL, dânsul fiind un om politic care nici nu a făcut parte din USL în momentele dificile de la început", a declarat Zgonea.

Potrivit acestuia, afirmaţiile lui Iohannis trădează faptul că liberalii au rupt USL pentru a creşte şansele lui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale, deşi prin menţinerea alianţei ar fi beneficiat şi de sprijinul PSD.

"O recunoaşte chiar domnul Iohannis, care a spus clar că, în interiorul USL, Crin Antonescu nu a fost suficient de vizibil, iar prin ruperea USL acesta are o şansă mult mai bună", a spus Zgonea. 

×
Subiecte în articol: valeriu zgonea klaus iohannis rupere usl