x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social 65 de companii caută viitori ingineri

65 de companii caută viitori ingineri

de Monica Cosac    |    06 Noi 2019   •   12:05
65 de companii caută viitori ingineri

Peste 60 de companii de top din ţară şi din străinătate vor fi prezente la Târgul de Cariere POLIJobs, care îşi deschide astăzi porţile, la Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB).

Potrivit organizatorilor, este cel mai mare eveniment de acest gen organizat de o universitate cu profil tehnic din România şi se află, anul acesta, la a doua ediție. POLI Jobs 2019 se va desfăşura în perioada 6 - 7 noiembrie 2019, în intervalul orar 10.00-16.00, în Holul AN din Clădirea Rectorat a UPB. În cadrul evenimentului, reprezentanţii celor 65 de companii care au confirmat prezenţa le vor expune studenţilor, dar şi absolvenţilor facultăților cu profil tehnic, numeroase oportunităţi de dezvoltare a carierei, printre care se numără: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru pozițiile entry-level, middle-level sau specialiști. Pentru a putea participa la târgul de cariere, candidații trebuie să se înscrie pe site-ul oficial al evenimentului: http://cariere.upb.ro/, iar pentru informații suplimentare, persoanele interesate pot consulta și pagina de facebook POLIJobs UPB. Organizatorii spun că au pregătit şi trei premii pentru participanţii care completează formularul de participare, câştigătorii fiind desemnaţi prin tragere la sorţi. 

Organizatorii estimează că la ediția de anul acesta vor participa aproximativ 30.000 de studenți sau absolvenți ai UPB, în contextul în care, anul trecut, numărul participanților a fost de peste 23.000.

×
Subiecte în articol: Târgul de Cariere POLIJobs