x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social A crezut că face dragoste cu iubitul ei, iar când totul s-a terminat a urmat un coșmar

A crezut că face dragoste cu iubitul ei, iar când totul s-a terminat a urmat un coșmar

06 Dec 2018   •   12:10
A crezut că face dragoste cu iubitul ei, iar când totul s-a terminat a urmat un coșmar

Abigail Finney dormea în patul iubitului său cu care era împreună de câteva săptămâni, conform BuzzFeedNews. Camerele lor de cămin erau pe același hol, la campusul Universității din Indiana.

„Era una dintre acele seri” a spus Abigail. Iubitul a întrebat-o dacă vrea să vină la el în cameră. Ea a acceptat și s-au retras în camera lui, unde mai erau câțiva prieteni care se jucau la consolă. Ea s-a urcat în patul supraetajat și a început să se uite pe laptop. Ei au început să bea, dar ea a rămas trează.

Deodată, unul dintre prietenii lui, Grant, a spus ceva sexual despre ei doi. Ea nu l-a băgat în seamă. „Dacă ești fată, nu te lupți cu ei, așa că doar râzi când auzi” a spus ea.

S-a făcut târziu, iar Abigail a adormit cu iubitul său lângă ea. S-a trezit că este apucată de sân prin tricou. L-a lăsat să o atingă, nu făceau gălăgie. Așa că el a băgat mâna la ea în pantaloni, apoi au început să se iubească. Abigail era tot cu spatele la el, iar când au terminat, a vrut să coboare din pat.

Nu era iubitul său, era Grant. „Îmi aduc aminte că rânjea la mine, era foarte înficoșător” a spus ea. „Nu aveam idee ce se întâmplă”.

S-a dat jos și i-a trezit pe toți. I-a întrebat unde este iubitul său, iar ei i-au spus că s-a dus la ea în cameră înainte cu câteva ore. S-a dus peste el și i-a povestit totul, după care el s-a enervat.

„Eram... mă simțeam violată. Nu este okay. Nu știu dacă este ilegal”. Abigail se simțea confuză pe bună dreptate. Legea statului Indiana nu îl vede pe Grant drept violator, chiar dacă el a admis că Abigail nu și-a dat consimțământul. În lege scrie că sexul devine viol doar când începe după forțare sau amenințări, dacă victima are dizabilități mentale sau dacă el sau ea nu știu că sexul are loc.

Abigail știa că a întreținut relații sexuale. Ea doar nu a știut că se întâmpla cu Grant.

×
Subiecte în articol: indiana viol relatii sexuale