x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Accident grav in Tulcea: Un tânăr a murit, alţi doi au fost răniţi

Accident grav in Tulcea: Un tânăr a murit, alţi doi au fost răniţi

25 Aug 2018   •   09:00
Accident grav in Tulcea: Un tânăr a murit, alţi doi au fost răniţi

Un tânăr a murit, iar alţi doi au fost răniţi, în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 22A, între localităţile Cataloi şi Nalbant, pe fondul consumului de alcool şi a lipsei de experienţă a şoferului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea. 

 

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, un tânăr de 17 ani, din comuna Nalbant, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, pe fondul efectuării unei manevre de depăşire şi a lipsei experienţei în conducere, a pierdut controlul maşinii în care se afla alături de doi prieteni, iar autoturismul a ieşit în afara carosabilului şi s-a oprit într-un copac. 

În urma accidentului, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta, un tânăr de 20 de ani care a fost proiectat în afara autoturismului a murit, un adolescent de 16 ani a rămas fără un picior, iar şoferul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. 

"Din primele cercetări, băiatul ar fi sustras cheile maşinii de la tatăl său. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat presei purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Amalia Ignatencu. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care a avut loc accidentul rutier. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident DN22A tulcea morti raniti