x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Accident rutier GRAV pe DN 13 A, în apropiere de Odorheiul Secuiesc

Accident rutier GRAV pe DN 13 A, în apropiere de Odorheiul Secuiesc

01 Iun 2016   •   12:21
Accident rutier GRAV pe DN 13 A, în apropiere de Odorheiul Secuiesc
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, miercuri, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 13 A, în apropierea municipiului Odorheiu Secuiesc.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, pentru AGERPRES, că un şofer de 65 de ani, din comuna Lupeni, în timp ce conducea un autoturism spre municipiul Odorheiu Secuiesc, după o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă de o femeie de 60 ani, din Odorheiu Secuiesc.

În urma impactului, o femeie de 58 de ani aflată pe scaunul din dreapta şoferului care a intrat pe contrasens a decedat pe loc. De asemenea, şoferul şi alte două pasagere de pe bancheta din spate au suferit politraumatisme, pentru scoaterea lor din autoturism fiind nevoie de intervenţia a două autospeciale de descarcerare. Toţi cei trei răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Odorheiu Secuiesc. Şi femeia aflată la volanul celei de-a doua maşini a fost rănită uşor.

Gheorghe Filip a precizat că se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. AGEPRES

×