x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Aproximativ 15.000 de manifestanţi protestează în Piaţa Victoriei din Timişoara

Aproximativ 15.000 de manifestanţi protestează în Piaţa Victoriei din Timişoara

01 Feb 2017   •   23:15
Aproximativ 15.000 de manifestanţi protestează în Piaţa Victoriei din Timişoara
Sursa foto: FOTO - pressalert.ro

Numărul manifestanţilor care protestează în Piaţa Victoriei din Timişoara a ajuns la circa 15.000 în jurul orei 20,00, lor alăturându-li-se şi primarul Nicolae Robu.

''Nu am văzut de mult atâta lume la o acţiune de protest. Oamenii sunt foarte revoltaţi justificat de ceea ce s-a întâmplat (...), de ceea ce a făcut Guvernul PSD, este inadmisibil (...), iar prin maniera în care au fost adoptate ordonanţele, PSD s-a descalificat, în opinia mea şi în cea a celor peste 15.000 de protestatari timişoreni care sunt acum în stradă'', a declarat presei Nicolae Robu (PNL).

Manifestanţii scandează ''Timişoara, Timişoara'', ''Nu cedăm'', ''Unitate''.

Este pentru prima dată când la proteste participă şi studenţii, organizaţi, după ce un grup de circa 200 de manifestanţi a trecut, aşa cum au anunţat la prânz, prin Complexul Studenţesc, unde li s-au alăturat alte sute de tineri.

Pe traseu au scandat împotriva Guvernului, cerând demisia membrilor Executivului, împotriva lui Liviu Dragnea şi a lui Victor Ciorbea, transmiţând mesaje precum ''Transportul ni l-aţi dat, dar nu ne-aţi cumpărat'', ''Să vă fie frică, studenţii se ridică''.

În momentul în care au ajuns în Piaţa Victoriei, tinerii au fost întâmpinaţi cu aplauze şi şi-au desfăşurat şi pancartele care conţin acelaşi tip de mesaje ''Spunem NU graţierii'', ''În democraţie hoţii stau la puşcărie'', ''DNA să vină să vă ia''.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: piata victoriei timisoara