x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Armata Română va fi dotată cu camioane Iveco

Armata Română va fi dotată cu camioane Iveco

de Dan Straut    |    09 Ian 2020   •   07:58
Armata Română va fi dotată cu camioane Iveco

Compania Iveco Defence Vehicles, o subsidiară a grupului CNH Industrial NV, a anunţat că în data de 30 decembrie 2019 a semnat cu Ministerul Apărării Naţionale din România o primă comandă pentru 942 de camioane. Lotul face parte dintr-un acord-cadru care priveşte livrarea a peste 2.900 de camioane, arată un comunicat transmis ieri de CNH Industrial.

Aceste prime 942 de camioane vor fi livrate în decurs de patru ani, începând din 2020. Contractul-cadru include patru tipuri de platforme din gama de camioane Iveco Defence Vehicles: 4x4, 6x6, 8x8 şi 8x8 Prime Mover, care vor fi livrate în 16 versiuni diferite.

„Această comandă contribuie la consolidarea relaţiei între Ministerul Apărării Naţionale din România şi Iveco Defence Vehicles”, a mai comunicat producătorul.

Grupul CNH Industrial NV este un lider mondial în sectorul bunurilor de capital, regrupând mărcile Case IH, New Holland Agriculture şi Steyr pentru tractoare şi echipamente agricole, Iveco pentru vehicule comerciale, Iveco Bus şi Heuliez Bus pentru autobuze, Magirus pentru vehicule de pompieri şi Iveco Defence Vehicles pentru vehicule militare. 

×
Subiecte în articol: Iveco Defence Vehicles