x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social AŢI VĂZUT-O? Poliţiştii din Orăștie caută o minoră în vârstă de 14 ani

AŢI VĂZUT-O? Poliţiştii din Orăștie caută o minoră în vârstă de 14 ani

06 Dec 2016   •   15:51
AŢI VĂZUT-O? Poliţiştii din Orăștie caută o minoră în vârstă de 14 ani

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Poliția Municipiului Orăștie, au fost sesizaţi, în data de 5 decembrie a.c., de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din municipiul Orăștie, că, în aceeași zi, fiica sa, PĂDUREAN MARIA IONELA, în vârstă de 14 ani, nu s-a mai întors acasă, după ce a terminat cursurile la școală.

 

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații și au fost constituite mai multe echipe operative care acționează în teren, pentru găsirea minorei, faţă de care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

 

Minora are 1,60 m. înălțime, constituţie astenică, păr lung, brunet, prins în coadă, ochi căprui. La data dispariției, aceasta purta o geacă roz, cu blăniță, pantaloni neagri, fular alb şi era încălțată cu o pereche de cizme de piele întoarsă, lungi până la genunchi, iar în partea superioară cu o manșetă de blăniță de culoare neagră.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

PĂDUREAN MARIA IONELA

×
Subiecte în articol: orastie politisti politie