x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Avertisment de la Blue Air! Hackerii au lansat un nou concurs fals în numele companiei

Avertisment de la Blue Air! Hackerii au lansat un nou concurs fals în numele companiei

09 Noi 2017   •   15:49
Avertisment de la Blue Air! Hackerii au lansat un nou concurs fals în numele companiei

După ce mii de români au picat în plasa hackerilor care au clonat site-ul companiei Wizz Air, un alt concurs fals a fost lansat pe piaţă.

"Ca și în cazul wizzair.com #scam, încercarea de #phishing care se folosește de un potențial câștig a unor bilete de avion afectează și clienții sau potențialii clienți Blue Air. Mare atenție la datele pe care le introduceți online! #CERT #BlueAir", au anunţat specialiştii Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO).

De asemenea, reprezentanţii companiei aeriene Blue Air au anunţat pe pagina oficială de Facebook că în prezent nu este derulat niciun concurs şi a recomandat clienţilor săi să nu ofere detalii despre datele bancare."Pentru că prețuim siguranța dumneavoastră, dorim să vă avertizăm că în mediul online se desfășoară un concurs fals în numele Blue Air. Vă rugăm să fiți precauți cu datele dumneavoastră personale, cât și cu site-urile pe care intrați. ORICE CONCURS PE CARE ÎL DERULĂM VA APĂREA SAU CEL PUȚIN VA FI ANUNȚAT PE PAGINA NOASTRĂ OFICIALĂ DE FACEBOOK. Dacă aveți orice îndoială sau întrebări ne puteți scrie chiar și în privat, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil", se arată în postarea de pe pagina Blue Air.Observator.tv

×
Subiecte în articol: blue air