x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Bistriţa-Năsăud: Accident grav pe pe DN 17D: trei răniţi dusi la spital

Bistriţa-Năsăud: Accident grav pe pe DN 17D: trei răniţi dusi la spital

08 Iul 2018   •   19:07
Bistriţa-Năsăud: Accident grav pe pe DN 17D: trei răniţi dusi la spital

Trei persoane, printre care şi un copil în vârstă de 14 ani, au fost rănite, duminică, în urma unui accident produs pe DN 17D între un autobuz şi un autoturism, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. 

 

Accidentul s-a produs între localităţile bistriţene Feldru şi Nepos. În autobuz se aflau 21 de persoane, iar în autoturism, doar şoferul. 

La locul accidentului au intervenit două echipaje de prim ajutor ale SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, toate victimele fiind evacuate. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, ambulanţele au preluat un copil în vârstă de 14 ani cu traumatism de coloană lombară şi un bărbat de 73 ani cu traumatism cranian. 

De asemenea, un echipaj SMURD a transportat la spital un alt rănit, cu traumatism la genunchi. Traficul în zonă nu a fost blocat, deoarece ambele vehicule au ieşit în afara carosabilului, în urma impactului. 

Reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea, a precizat că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 20 ani, care ar fi încercat să depăşească autobuzul, dar a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu acesta. 

Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul, rezultatele fiind negative. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×