x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Cartele noi la metrou

Cartele noi la metrou

13 Oct 2017   •   12:55
Cartele noi la metrou

Începând de duminică, 15 octombrie, Metrorex introduce cinci noi tipuri de cartele de călătorie cu metroul: cartela cu o călătorie, abonamentul anual şi cartelele de grup. Potrivit unui comunicat al companiei, introducerea noilor cartele are ca scop fidelizarea atât a călătorilor de zi cu zi, cât şi a călătorilor ocazionali.

Spre exemplu, cartela cu o singură călătorie poate fi folosită de pasagerii care doresc să efectueze o singură călătorie cu metroul şi care în prezent sunt obligaţi să cumpere minimum două călătorii. De asemenea, abonamentul anual, de 720 de lei, permite o economie de 120 de lei pe an pentru călătorii care îşi fac, în fiecare lună, un abonament la preţul întreg (70 de lei). Metrorex transmite că actualele titluri de călătorie nu îşi vor modifica tarifele.  

Noile titluri de călătorie cu metroul şi tarifele acestora sunt următoarele: cartela cu o călătorie (2,5 lei), abonamentul anual (720 de lei), cartela pentru un grup de trei persoane (5 lei), cartela pentru un grup de patru persoane (6,5 lei) şi cartela pentru un grup de cinci persoane (8 lei).

 

×
Subiecte în articol: metrorex