x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Cea mai spectaculoasă inovație a unui tânăr va fi premiată cu 10.000 lei de Fundaţia Dan Voiculescu

Cea mai spectaculoasă inovație a unui tânăr va fi premiată cu 10.000 lei de Fundaţia Dan Voiculescu

01 Oct 2016   •   20:30
Cea mai spectaculoasă inovație a unui tânăr va fi premiată cu 10.000 lei de Fundaţia Dan Voiculescu

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Salonul Auto București & Accesorii lansează concursul de idei inovative pentru industria automobilelor intitulat “Propulsăm viitorul!”. Cea mai impresionantă invenţie din domeniu va fi răsplatită cu o bursă în valoare de 10.000 de lei, oferită în cadrul celui mai reprezentativ eveniment dedicat industriei auto din România, scrie antena3.ro.

Din 1 octombrie 2016, tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani se pot înscrie în concurs, trimițând pe adresa de email concurs@fundatiadanvoiculescu.ro prezentarea invenției sau a inovației, un CV și o scrisoare de intenție care să cuprindă motivația participării la concurs. Înscrierile se vor termina pe 20 octombrie, urmând ca toate proiectele să fie evaluate de o comisie formată din experți în domeniul auto. Câștigătorul bursei în valoare de 10.000 lei va fi anunțat pe data de 25 octombrie.

Cea de-a XIV-a editie a Salonului Auto București & Accesorii se desfășoară în perioada 20 – 30 octombrie, la Romaero Băneasa. Pe o suprafață de peste 25.000 mp vizitatorii vor putea admira premierele și noutățile din domeniul auto, precum și tehnologiile de ultimă generație. Salonul Auto București & Accesorii 2016 este un eveniment susținut de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) și Asociația Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, prin Senatul Stiintific sustine de peste 20 de ani cercetarea si inovarea in randul tinerilor in toate domeniile de activitate.

Mai multe detalii despre concurs şi regulament pe: http://www.fundatiadanvoiculescu.ro/2016/09/bursa-sab-propulsam-viitorul/

×