x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social CFR Călători prelungește valabilitatea cardurilor TrenPlus

CFR Călători prelungește valabilitatea cardurilor TrenPlus

14 Iun 2020   •   12:24
CFR Călători prelungește valabilitatea cardurilor TrenPlus
Sursa foto: Victor Stroe

CFR Călători prelungește valabilitatea cardurilor TrenPlus care nu au putut fi folosite pe perioada stării de urgență și a stării de alertă și oferă o reducere de 10% persoanelor care decid să cumpere acest tip de card până la finalul lunii iunie.

În baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% reducere din tariful de transport, timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri la orice categorie.

În perioada 15 - 30 iunie 2020, cardul TrenPlus va putea fi achiziţionat cu o reducere de 10%. Preţul este acum de 99,00 lei în loc de 110 lei.

Începând de luni, 15 iunie 2020, CFR Călători prelungește valabilitatea cardurilor TrenPlus emise, astfel:

- cardurile care au termen de expirare în perioada 16 martie – 14 iunie, vor fi prelungite cu numărul corespunzător de zile de valabilitate (rămase neutilizate) din această perioadă

- cardurile care au termenul de expirare după data de 14 iunie, vor fi prelungite cu numărul de zile din perioada 16 martie – 14 iunie, respectiv cu 91 de zile.

Compania a luat măsura de prelungire automată a perioadei de utilizare a cardurilor TrenPlus având în vedere imposibilitatea utilizării serviciilor plătite pe perioada stării de urgență și a stării de alertă declarate în România ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Mediafax

×