x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social CFR SA: Toate magistralele feroviare sunt deschise

CFR SA: Toate magistralele feroviare sunt deschise

27 Feb 2018   •   19:27
CFR SA: Toate magistralele feroviare sunt deschise

CFR SA informează că pe reţeaua feroviară sunt deschise toate magistralele, însă circulaţia pe anumite segmente de cale ferată se desfăşoară în condiţii speciale pentru a se evita pericolul de înzăpezire a automotoarelor şi pentru a facilita accesul mijloacelor de intervenţie şi al plugurilor.

 

Potrivit unui comunicat al CFR SA, tronsoanele pe care se circulă în condiţii speciale sunt: Buzău - Făurei, unde viteza de circulaţie este de 50 km/h, pe firul I, Caracal - Corabia, Ciulniţa - Urziceni, Palas - Mangalia, Craiova - Calafat, Piatra Olt - Caracal, Tulcea - Medgidia, Roşiori Nord - Zimnicea, Roşiori Nord - Turnu Măgurele şi Giurgiu - Videle, unde se circulă doar cu locomotive DA (Diesel).

De asemenea, pe segmentele de cale ferată Slobozia Veche - Urziceni, Videle - Giurgiu, Pantelimon - Bucureşti Sud - Jilava - Chiajna, Fundulea - Bucureşti Obor, Roşiori Nord - Turnu Măgurele şi Caracal - Corabia se acţionează cu pluguri pentru deszăpezire.

"Pasagerii sunt rugaţi să plece la drum doar dacă este necesar şi, de asemenea, doar după ce s-au informat telefonic la gara din localitatea despre graficul de circulaţie al trenului cu care intenţionează să călătorească. Menţionăm faptul că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de administratorul reţelei feroviare au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă", precizează compania.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA administrează infrastructura feroviară publică. AGERPRES

×