x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social "Chefi la cuţite", lider de piaţă! Vedetele au gătit, pentru a ajuta un băieţel bolnav

"Chefi la cuţite", lider de piaţă! Vedetele au gătit, pentru a ajuta un băieţel bolnav

30 Noi 2016   •   15:29
"Chefi la cuţite", lider de piaţă! Vedetele au gătit, pentru a ajuta un băieţel bolnav
Sursa foto: DIANA OROS

Spectacolul din bucătărie a avut la „Chefi la cuţite”, în ediţia specială de ziua Antenei 1, un scop nobil: vedetele şi cei trei chefi au făcut echipă şi s-au întrecut în farfurii gustoase pentru a ajuta un băieţel de 8 ani cu o poveste emoţionantă. 3.000 de euro a primit acesta, iar zâmbetul său sincer şi mulţumirile adresate tuturor au fost impresionante.

Rareș a venit alături de mama sa în platoul „Chefi la cuțite” pentru a-i cunoaște pe toți, dar și pentru a-și primi premiul oferit de Antena 1: „Vă mulțumesc tuturor”, a spus acesta bucuros.  

Ediţia de marţi, 29 noiembrie, a fost lider de piaţă şi aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe „Chefi la cuţite” în minutul 22.20. În intervalul orar în care a fost difuzată, 20.30-23.39, emisiunea a fost lider de audienţă, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani de 9,9 puncte de rating şi 26,2 % cota de piaţă, pe locul secund clasându-se Pro Tv cu 8,7 puncte de rating şi 22,8 % cota de piaţă.

La nivelul publicului comercial, Antena 1 a obţinut un vârf de audienţă, în minutul de aur de la 22.19, de 13,4 puncte de rating şi 34,1 % cota de piaţă, în vreme ce următorul clasat, Pro Tv, avea tot atunci 9,3 puncte de rating şi 23,7 procente din cota de piaţă.  

Un copil cu un suflet mare, Rareş este un exemplu de optimism şi demnitate. E imobilizat într-un scaun cu rotile, dar visează să ajungă pilot de curse şi e convins că acest lucru i se va întâmpla într-o bună zi. Însă, pentru moment, mai are de trecut câteva hopuri. Rareș s-a născut cu cea mai gravă formă de „spina bifidă”, iar în urma acestui diagnostic medicii nu îi dădeau nicio șansă de supraviețuire.

De la acest defect al dezvoltării tubului neural au apărut și alte probleme, complicații, operații peste operații. Rareș este acum în scaun cu rotile, dar părinții lui fac eforturi supraomenești pentru a-l sprijini și pentru a-i oferi toate tratamentele care într-o zi l-ar putea face să se ridice.

Pentru el s-au întrecut în bucătărie cele trei echipe de vedete: chef Bontea cu Şerban Copoţ şi Liviu Vârciu, chef Florin Dumitrescu împreună cu Diana Munteanu şi Dima Trofim şi chef Cătălin Scărlătescu alături de Cruduţa şi Cosmin Seleşi. Iar surpriza a fost faptul că de data aceasta cei trei chefi au avut voie să gătească împreună cu vedetele, lucru care nu se întâmplă în mod normal la „Chefi la cuţite”. După ce prima probă a serii, jurizată de vedete, dar şi cea de a doua, jurizată de foşti concurenţi din show-ul de la Antena1, au fost câştigate de echipa Bontea, spiritele s-au aprins. Șapte farfurii din șapte a obținut echipa lui chef Sorin la a doua probă a serii, dar bucuria uriașă a fost aplanată de acuzațiile celorlalți: „Păi, Bontea, la proba precedentă ai furat jumătate de oră, acum ai impresia că tu ai fost cel mai bun”, i-au strigat colegii de emisiune, iar de aici tachinările s-au ţinut lanţ.

Sursa: Kantar Media                         

Copyright: ARMADATA S.R.L.                         

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National                              

Perioada 29 noiembrie 2016

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite lider de piata antena 1