x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloş către protestatarii de la Fortus Iaşi: Putem modifica legea ca să primiţi banii

Cioloş către protestatarii de la Fortus Iaşi: Putem modifica legea ca să primiţi banii

25 Apr 2016   •   16:29
Cioloş către protestatarii de la Fortus Iaşi: Putem modifica legea ca să primiţi banii

Premierul Dacian Cioloş le-a transmis, luni, protestatarilor de la Fortus Iaşi, care l-au întâmpinat la sediul Prefecturii, că se pot face,"dacă e cazul", modificări legislative care să permită oamenilor să îşi încaseze salariile restante.

"Eu vă înţeleg. O să vedem, pentru că nu depinde direct de Guvern. Aveţi administrator judiciar. Am vorbit cu doamna secretar de stat (din ministerul Economiei - n.r.) şi mi-a spus care e situaţia, nu intru acum în detalii. Dacă e cazul să facem anumite modificări legislative ca să puteţi primi banii, le vom face", le-a spus Cioloş protestatarilor, nemulţumiţi şi pentru că instituţiile statului nu vin la Iaşi să facă o anchetă.

"De trei ani de zile avem salarii restante. (...) Suntem mai răi ca refugiaţii care, dacă vin, primesc bani", s-au plâns oamenii.

Ei i-au solicitat premierului o întâlnire la Bucureşti, la Ministerul Economiei, pentru ca situaţia combinatului să fie tranşată.

"Facem tot ce ţine de noi. (..) Nu-i vorba numai de AVAS. Bine, ne vedem la Bucureşti şi rezolvăm", a precizat prim-ministrul.

Combinatul de Utilaj Greu - Fortus SA se află în procedură de faliment iar foştii angajaţi sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile de aproape trei ani. AGERPRES

×
Subiecte în articol: dacian ciolos fortus