x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Coincidență stranie, un bărbat este accidentat exact în ziua în care s-a externat după un alt eveniment similar

Coincidență stranie, un bărbat este accidentat exact în ziua în care s-a externat după un alt eveniment similar

02 Iun 2017   •   13:07
Coincidență stranie, un bărbat este accidentat exact în ziua în care s-a externat după un alt eveniment similar

Vineri, a avut loc un accident rutier în localitatea Bahna, din județul Neamț, în care a fost rănit un bărbat care se extrenase după un alt accident rutier, petrecut pe 13 mai.

Bărbatul care ieșise din spital se îndrepta spre casă împreună cu un cumnat, care se afla la volanul autoturismului Audi. Cand mai aveau mai putin de 20 de km pana acasa, soferita unui Volkswagen Golf a pierdut controlul directiei de mers si a intrat frontal in masina in care se afla si barbatul abia externat.

El a fost ranit grav si de aceasta data, potrivit unor surse apropiate familei, aflandu-se internat la terapie intensiva cu fracturi costale si cu traume la nivelul coloanei vertebrale.


Barbatul în varstă de aproximativ 40 de ani este soferul care a provocat accidentul de la intersectia cu drumul spre manastirea Bistrita si care a fost proiectat cu tot cu masina in curtea unei case, ramanand incarcerat.

Sursa: tvmneamt.ro

×