x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Concurs de fotografie din natură

Concurs de fotografie din natură

de L. Budin    |    25 Feb 2020   •   18:50
Concurs de fotografie din natură

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti invită tinerii să participe la ediţia a XXIV-a a Salonului Naţional de Fotografie „Fotogeografica”. Pot participa la concurs fotografi cu vârsta până-n 35 ani. Jurizarea lucrărilor se realizează între 1 – 15 aprilie 2020, iar anunţarea rezultatelor se face pe 12 mai 2020 cu ocazia vernisajului salonului, care va avea loc la Teatrul Național „I.L. Caragiale” București.

Concursul are trei secţiuni: patrimoniu cultural, peisaj natural şi wildlife. Înscrierile se pot efectua până pe 31 martie 2020, online, la adresa de e-mail paulbordas@yahoo.com.

Expoziţia cu cele mai valoroase lucrări va putea fi vizionată în perioada  12 – 31 mai 2020.  Vor avea loc o serie de evenimente complementare cu teme din domeniul ştiinţei, culturii sau sportului, ateliere foto și activități de conștientizare publică, spune Paul Bordaş iniţiator şi coordonator al Salonului.

Se vor acorda câte trei premii pentru fiecare dintre cele trei secţiuni. Acestea constau în programe şi tabere tematice (Romania Student Tour), workshop-uri în arii protejate.

×