x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social De astăzi până duminică românii pot vota online logo-ul Centenarului Marii Uniri de la 1918

De astăzi până duminică românii pot vota online logo-ul Centenarului Marii Uniri de la 1918

23 Aug 2017   •   13:22
De astăzi până duminică românii pot vota online logo-ul Centenarului Marii Uniri de la 1918

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale invită românii să voteze la adresa http://centenar.cultura.ro/logo, începând de astăzi şi până duminică, 27 august, identitatea vizuală ce va fi folosită pe materialele dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918.Centenarul Marii Uniri de la 1918 este o sărbătoare a tuturor românilor, motiv pentru care fiecare trebuie să aibă posibilitatea de a alege identitatea vizuală care va reprezenta acest important eveniment din istoria noastră naţională şi care va fi folosită pe toate materialele dedicate acestuia”, afirmă reprezentanţii Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale.

Procesul de jurizare se desfăşoară în două etape: în prima etapă, agenţiile prezintă unui juriu format din experţi din cadrul instituţiilor mai sus amintite propunerile lor, iar acestea sunt punctate în baza unei grile de evaluare.

În cea de-a doua etapă, publicul are posibilitatea de a alege până duminică, 27 august 2017 ora 23:59, identitatea vizuală pe care o preferă. Votul publicului contează în proporţie de 25%.

Din cele 13 propuneri de identitate vizuală, românii pot vota doar una singură.Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale invită românii să voteze la adresa http://centenar.cultura.ro/logo, începând de astăzi şi până duminică, 27 august, identitatea vizuală ce va fi folosită pe materialele dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918.Observator Tv

×
Subiecte în articol: logo mării uniri