x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social De Bobotează 900 de poliţişti vor fi mobilizaţi să asigure liniștea publică

De Bobotează 900 de poliţişti vor fi mobilizaţi să asigure liniștea publică

05 Ian 2018   •   15:30
De Bobotează 900 de poliţişti vor fi mobilizaţi să asigure liniștea publică

Aproape 900 de poliţişti vor fi în teren, suplimentar faţă de dispozitivul curent, în acest sfârşit de săptămână, pentru a asigura liniştea publică cu ocazia festivităţilor ocazionate de Bobotează, de ziua Sfântului Ioan Botezătorul, precum şi de Crăciunul pe rit vechi, anunţă IGPR.


Întrucât sunt preconizate a se desfăşura manifestări publice în 135 de locuri, poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică, pentru prevenirea, descurajarea şi combaterea faptelor antisociale. De asemenea, măsurile dispuse în această perioadă au în vedere şi fluidizarea traficului rutier în zona lăcaşurilor de cult.

Poliţia Română recomandă cetăţenilor care intenţionează să participe la aceste manifestări religioase să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să evite conflictele de orice natură.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri şi să parcheze doar în locurile special amenajate. AGERPRES

×
Subiecte în articol: jandarmi boboteaza