x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social De ce a murit soţul ministrului Carmen Dan

De ce a murit soţul ministrului Carmen Dan

05 Iul 2018   •   14:12
De ce a murit soţul ministrului Carmen Dan

Cauza decesului soţului ministrului Carmen Dan, stabilită în urma autopsiei, este insuficienţă cardio-respiratorie acută şi infarct miocardic acut, au informat, ieri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman. Potrivit acestora, bărbatul a fost găsit mort în casă de către un membru al familiei sale.

„Ca urmare a informaţiilor solicitate de reprezentanţi ai mass media în legătură cu decesul sesizat în ziua de 3 iulie a.c. în localitatea Videle, facem următoarele precizări: persoana decedată a fost găsită în casă de către un membru al familiei. Cauza morţii certificată în urmă autopsiei este: insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut. Persoana nu prezenţa urme de violenţă. Decesul a survenit conform evaluărilor medico-legale cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparţinători, adică în ziua de luni 2 iulie a.c. Certificatul de deces a fost emis cu dată constatării, la 3 iulie a.c”, se arată într-o informare a IPJ Teleorman.

Reprezentanţi ai MAI au confirmat, marţi, decesul soţului ministrului Afacerilor Interne, Corneliu Dan, ei solicitând presei „discreţie în aceste momente dificile pentru familie”.

×
Subiecte în articol: moarte soţ Carmen Dan