x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Diagnosticat cu cancer în fază terminală, un mire a făcut la nunta sa un ANUNȚ care a ÎNCREMENIT toți invitații

Diagnosticat cu cancer în fază terminală, un mire a făcut la nunta sa un ANUNȚ care a ÎNCREMENIT toți invitații

08 Noi 2017   •   18:44
Diagnosticat cu cancer în fază terminală, un mire a făcut la nunta sa un ANUNȚ care a ÎNCREMENIT toți invitații

Un mire căruia i s-a spus că mai are câteva săptămâni de trăit, după ce a fost diagnosticat cu cancer, a șocat invitații după ce a mărturisit că nu este deloc în fază terminală, scrie Mirror.

Jack Kane, în vârstă de 23 de ani, a implorat asistentele să îl dea jos din scaunul său cu rotile pentru a putea să îngenuncheze și să își ceară iubita în căsătorie, după ce a aflat de disgnosticul său șocant.

Cuplul, care avea o relație de trei ani, s-a căsătorit la Spitalul Universitar James Cook din Middlesbrough opt zile mai târziu. Însă, a fost modul în care Jack a mărturisit soției sale, familiei și prietenilor că nu este pe moarte.

Jack a fost anunțat că este pe moarte după ce sănătatea sa s-a deteriorat rapid, nu a mai fost capabil să meargă și a început să aibă dureri intense de spate. După mai multe teste, a fost diagnosticată o tumoare pe coloana sa, iar tânărul de 23 de ani a primit veștile devastatoare că mai are doar câteva săptămâni de trăit.

După ce nunta a fost organizată, o ecografie a scos la iveală că tumoarea se micșorează, iar ulterioarele teste au descoperit că nu avea deloc cancer.

Jack primește în continuare tratament, dar este optimist în privința viitorului.

×
Subiecte în articol: nunta cadou cancer tumoare diagnostic