x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Dr. Monica Pop: Sunt de acord ca directorii de spitale să nu fie numiţi politic

Dr. Monica Pop: Sunt de acord ca directorii de spitale să nu fie numiţi politic

01 Iun 2016   •   12:47
Dr. Monica Pop: Sunt de acord ca directorii de spitale să nu fie numiţi politic

Directorul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti, dr. Monica Pop, a subliniat miercuri că managerii de spitale nu trebuie numiţi politic şi că în spitalul pe care îl conduce nu a existat nicio infecţie.

"Mi se pare foarte normal să fie numiţi manageri în funcţie de performanţele administrative şi nu e niciun fel de lucru bun faptul că uneori sunt numiţi directori de spitale politic. Partidele politice întâi să racoleze oameni bine pregătiţi profesional. (...) Sunt perfect de acord cu decizia de a nu fi numiţi politic niciodată. (...) În ceea ce mă priveşte, sunt director de 23 de ani, în care au fost toate partidele politice la putere. Spitalul este un spital de top, în care nu am avut nicio infecţie", a susţinut Monica Pop într-o declaraţie de presă.

Ea a menţionat că totul este legal în privinţa contractelor încheiate în unitatea pe care o conduce.

Precizările ei au fost făcute în contextul în care, miercuri, pe site-ul jurnalistului Cătălin Tolontan a fost publicat un articol în care se spune, printre altele, că Monica Pop "este cel mai longeviv director de spital din Capitală şi a beneficiat de sprijinul parlamentarului PSD Florian Popa". AGERPRES

×
Subiecte în articol: monica pop