x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Elevii şi studenţii vor circula gratis cu trenul în perioada 8-12 decembrie

Elevii şi studenţii vor circula gratis cu trenul în perioada 8-12 decembrie

07 Dec 2016   •   12:19
Elevii şi studenţii vor circula gratis cu trenul în perioada 8-12 decembrie

Elevii şi studenţii care au drept de vot pot circula gratis cu trenul în perioada 8-12 decembrie, din localităţile în care studiază către cele de domiciliu şi retur, informează CFR Călători într-un comunicat remis, miercuri, Agerpres.

Gratuitatea este valabilă cu trenurile Regio şi InterRegio, clasa a II-a. 

Biletul de călătorie se eliberează de la casele de bilete ale staţiilor de cale ferată şi agenţiilor de voiaj, în baza actului de identitate şi a carnetului de elev, sau student vizat pentru anul şcolar, ori universitar în curs, sau a adeverinţei care atesta calitatea de elev/student, fiind obligatorie procurarea în acelaşi timp a biletului atât pentru dus, spre localitatea de domiciliu, cât şi pentru întors (dinspre localitatea de domiciliu). Călătoria de întoarcere se va efectua în zilele de 11 sau 12 decembrie. 

"Precizăm că legitimaţiile de călătorie eliberate în condiţiile OUG 89/2016 nu dau dreptul la modificarea contractului de transport (amânare, anticipare, întreruperea călătoriei). Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi sa se adreseze personalului nostru din staţii, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521", au mai spus reprezentanţii companiei feroviare. 

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

×
Subiecte în articol: cfr CFR calatori elevi studenţi