x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Fără pantaloni scurţi la Primărie

Fără pantaloni scurţi la Primărie

de Theodora Şutiu    |    23 Aug 2018   •   08:25
Fără pantaloni scurţi la Primărie

Un anunţ lipit la intrarea în cladirea Primăriei Municipiului Galaţi a strârnit controverse printre locuitorii oraşului. Înştiinţarea arată că este interzis în clădire oamenilor accesul care vin să plătească taxe sau impozite îmbrăcaţi în pantaloni scurţi sau cu tricouri inscripţionate cu sloganuri.

Afişul de la intrarea în sediul Primăriei Galaţi îi vizează pe gălăţenii îmbrăcaţi indecent sau ofensator. „Prin prezenta vă anunţăm că accesul în sediul Primăriei Municipiului Galaţi precum şi în sediile celorlalte instituţii publice nu este permis cu ţinută indecentă precum: îmbrăcăminte de plajă (papuci de plajă, şort etc.) îmbrăcăminte cu caracter ofensator, vulgar, haine cu desene sugestive, slogane”, se arată în anunţul Primăriei Galaţi.

Reprezentanţii primăriei susţin că respectivul anunţ este vechi şi recent, a apărut şi la sediul nou al Primăriei, deoarece paznicii ar fi avut discuţii cu cetăţenii îmbrăcaţi în maiou şi în şlapi. „Afişul este de mult timp la sediile instituţiilor din subordine, doar la sediul nou al Primăriei nu îl aveam. L-am pus pentru că paznicii explică în permanenţă şi li se răspunde că nu scrie nicăieri. Nu au fost incidente grave. Avem însă numeroase persoane care vin cu şlapi de plajă şi cu maiou cu găurele. Sunt oameni care o fac ostentativ, sunt supăraţi că au primit o amendă, vor să denigreze”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.   

×