x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Femeie suspectă de coronavirus la Buzău. A fost transferată la tabăra de la Arbănaşi

Femeie suspectă de coronavirus la Buzău. A fost transferată la tabăra de la Arbănaşi

24 Feb 2020   •   10:05
Femeie suspectă de coronavirus la Buzău. A fost transferată la tabăra de la Arbănaşi

Update O femeie suspectă de coronavirus, sosită din Italia, duminică seara, a fost transferată, în cursul nopţii, la tabăra de la Arbănaşi, unde va sta în carantină 14 zile, au anunţat, luni, reprezentanţii Biroul de presă al Prefecturii Buzău.

Stire initiala. Autoritățile din Buzău sunt în alertă, după ce o femeie care s-a întors din Italia a sunat la 112 și a spus că se simte rău. În Italia, femeia ar fi intrat în contact cu o persoană suspectă de coronavirus.

 

Conform unor surse DC News, se pare că femeia ar fi venit din Veneto, o regiune în nord-estul Italiei.

Duminică seară, buzoianca a coborât din autocarul care o aducea din Italia, unde fusese la muncă. Aproape de Buzău, femeia a început să se simtă rău, iar când a coborât în stația de la Kaufland Eroilor a pus mâna pe telefon si a sunat la ambulanță. În Italia, buzoianca avusese grijă de un bătrân, împreună cu o altă femeie. Astăzi, în timp ce se afla în autocar, buzoianca a fost sunată din Italia și i s-a dat o veste cumplită: colega sa, alături de care avusese grijă de bătrân, a fost internată la spital sub suspiciunea de infectare cu temutul virus.

Femeia a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

×
Subiecte în articol: coronavirus