x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria organizează sâmbătă un eveniment de strângere de fonduri, în Parcul Herăstrău

Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria organizează sâmbătă un eveniment de strângere de fonduri, în Parcul Herăstrău

30 Aug 2017   •   15:06
Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria organizează sâmbătă un eveniment de strângere de fonduri, în Parcul Herăstrău

Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria organizează sâmbătă un eveniment de strângere de fonduri, în Parcul Herăstrău (Roata Mare), denumit 'Marea Tzopăială', pentru ca sute de femei şi copii fără venituri să poată avea acces la servicii medicale gratuite şi lecţii de nutriţie în cadrul Policlinicii Sociale Baba Novac.

Începând cu ora 10,00 se vor desfăşura clase de Kangoo Jumps, Aerobic, Functional training şi Kids Classes, în paralel cu ateliere de nutriţie şi joacă pentru copii,
Evenimentul face parte din proiectul "Zâmbete pentru mame şi copii", dedicat femeilor fără venituri şi asigurări medicale şi copiilor proveniţi din familii fără posibilităţi, care sunt pacienţi ai Policlinicii Sociale Baba Novac, unde beneficiază de servicii medicale gratuite, menţionează sursa citată.

Cu 200 de lei donaţi, o femeie fără asigurare medicală poate primi un consult general, un set complet de analize şi patru lecţii de nutriţie, precizează sursa citată.

Anul acesta, în proiect a fost inclusă şi partea de nutriţie şi prevenţie a bolilor metabolice, ca urmare a identificării unei probleme reale în rândul pacienţilor: obezitatea, diabetul şi problemele de nutriţie au devenit un adevărat fenomen social, după cum subliniază comunicatul.

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic este voluntar în cadrul acestui proiect şi va participa sâmbătă la o serie de ateliere de nutriţie dedicate atât părinţilor, cât şi copiilor, anunţă Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria.

Accesul la eveniment se face pe baza unei donaţii de 30 de lei (pentru participarea la una dintre activităţile sportive) sau 50 de lei (pentru participarea la întreaga zi de activităţi). Copiii intră gratuit.

"Evenimentul îmbină sportul cu fapte bune şi mulţumim tuturor partenerilor care au acceptat să se alăture acestui demers. În acelaşi timp, invit familiile să vină în Parcul Herăstrău cu copiii să facă sport cu toţii (avem functional training pentru tătici, aerobic şi kangoo pentru doamne şi kids classes pentru copiii care au în paralel şi cortul lor de activităţi cât cei mari fac sport cu antrenorii noştri). Va fi un eveniment interactiv şi sperăm că toată lumea va veni cu drag, mai ales că avem o cauză socială specială", a declarat Cristiana Mateoiu, director executiv al Fundaţiei. Agerpres

×