x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Se schimbă managementul Institutului Clinic Fundeni

Se schimbă managementul Institutului Clinic Fundeni

12 Aug 2019   •   13:02
Se schimbă managementul Institutului Clinic Fundeni
Sursa foto: Spotmatik/Getty Images/iStockphoto

Mandatul managerului Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban va expira pe 16 august și nu va mai fi prelungit. Aceasta va profesa ca medic în cadrul spitalului, va continua să predea la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, însă vrea să-și continue activitatea de conducere în sistemul medical privat.  

"Pe data de 16 august îmi expiră mandatul de manager şi am anunţat Ministerul Sănătăţii că nu doresc un nou mandat. Doresc să rămân medic în Institutul Clinic Fundeni şi voi profesa ca medic în continuare. Vreau să am o nouă provocare, aceea a managementului privat. Am mulţumit ministerului şi colegilor, îmi este foarte greu, rămân medic în Institutul Clinic Fundeni, rămân conferenţiar la UMF Carol Davila, dar partea de management vreau să o desfăşor în sistemul privat", a explicat Carmen Orban. 

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, i-a mulţumit managerului Institutului Clinic Fundeni, pentru rezultatele de excepţie pe care le-a obținut în această funcție, şi i-a urat succes în carieră. 

Carmen Orban este din 2011 manager al Institutului Clinic Fundeni. Între 2009 şi 2011 a fost manager general la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri. AGERPRES

×
Subiecte în articol: fundeni