x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Gabriela Firea îi răspunde ministrului Costel Alexe: „Aruncă cu noroi. Am luat foarte multe măsuri pentru îmbunătățirea calității mediului”

Gabriela Firea îi răspunde ministrului Costel Alexe: „Aruncă cu noroi. Am luat foarte multe măsuri pentru îmbunătățirea calității mediului”

07 Ian 2020   •   22:27
Gabriela Firea îi răspunde ministrului Costel Alexe: „Aruncă cu noroi. Am luat foarte multe măsuri pentru îmbunătățirea calității mediului”
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a răspuns, la Antena3, ministrului Mediului, asigurându-l că Bucureștiul, ca administrație, a adoptat toate măsurile necesare pentru a diminua poluarea.

„Eu mă bucur că avem un ministru liberal al Mediului, care este foarte preocupat încă din primele luni de mandat de problematica Mediului. Îi aduc la cunoștință faptul că și anteriorii miniștri au fost preocupați de această problemă, la fel primarii din toate marile municipii ale țării, inclusiv din București, Capitala fiind pe locul patru ca grad de poluare, din păcate. Nu suntem pe locul 1, așa cum s-a acreditat ideea în aceste zile. În ultimii trei ani și câteva luni, de când sunt primar general, am luat foarte multe măsuri pentru îmbunătățirea calității mediului și acestea se simt. Într-adevăr, nu putem să spunem că se simt sută la sută”, a declarat Gabriela Firea, marți, într-o intervenție telefonică la „Punctul de întâlnire”.

De altfel, Gabriela Firea a vorbit și despre măsurile pe care le-a luat în mandatul său de primar în ceea ce privește îmbunătățirea calității mediului.

„Au fost achiziționate 400 de autobuzuri EURO4 de asemenea un plan integrat de calitatea mediului pe care l-am adoptat și care nu a existat până acum. (...) Avem din ce în ce mai multe mașini  proprietate personală de aproape unică folosință, este un fapt îngrijorător. De aceea facem campanii și încercăm să-i convingem pe cetățeni să folosească transportul public în comun. A arunca cu noroi doar pentru că e acum la putere, nu este corect”, a mai spus Gabriela Firea, în emisiunea lui Radu Tudor.

Antena3

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea