x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Galați: Prima victimă a caniculei: Un bărbat a murit

Galați: Prima victimă a caniculei: Un bărbat a murit

03 Aug 2017   •   18:38
Galați: Prima victimă a caniculei: Un bărbat a murit

Un bărbat de 60 ani din municipiul Galați a fost găsit decedat, joi, în fața scării blocului în care locuia, au anunțat reprezentanții SMURD.Potrivit sursei citate, medicii SMURD veniți la fața locului au constatat că bărbatul suferise un stop cardio-respirator, fără posibilitate de resuscitare. Autopsia va stabili cauza exactă a morții.

În ultimele 24 de ore, la Galați, 12 persoane au ajuns la spital, din cauza căldurii excesive, cu vârste cuprinse între 23 și 90 de ani.

Municipiul se află sub cod portocaliu de caniculă, până sâmbătă inclusiv.

Primăria municipiului Galați a înființat opt centre de prim ajutor, dotate cu aer condiționat, apă și pahare de unică folosință, centre amplasate în incinta unor supermarketuri și în halele de legume-fructe din două piețe. Zilnic, în intervalul orar 11,00-16,00, în fiecare punct există câte doi asistenți medicali angajați ai Serviciului de Asistență Medicală al municipiului Galați.

De asemenea, zilnic, în intervalul orar 06,00 — 22,00, străzile sunt udate de autospecialele serviciului public de salubritate. Totodată, Primăria s-a asigurat că funcționează și reamintește tuturor cetățenilor că în oraș există 44 de cișmele cu apă potabilă, amplasate în parcuri, stații de autobuz și intersecții.Sursa stiripesurse.ro

×
Subiecte în articol: canicula visctime