x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Incendiu Bamboo - MAI: 44 de persoane au ajuns la spital, doar 5 mai sunt internate

Incendiu Bamboo - MAI: 44 de persoane au ajuns la spital, doar 5 mai sunt internate

21 Ian 2017   •   14:30
Incendiu Bamboo - MAI: 44 de persoane au ajuns la spital, doar 5 mai sunt internate

Un număr de 44 de persoane au fost transportate sau au ajuns pe cont propriu la spital, începând cu ora 3,47, în urma incendiului care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Bamboo din Capitală. 

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de Ministerul Afacerilor Interne, cele mai multe persoane - 24 - au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, câte şase la Spitalul de Urgenţă Elias şi la Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, cinci persoane la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon, iar trei - la Spitalul Clinic de Urgenţă Colentina. 

Dintre acestea, conform sursei citate, la ora 13,00 mai erau internate cinci persoane: patru la Spitalul Floreasca şi o persoană la Spitalul de Urgenţă Pantelimon. 

"Victimele transportate la unităţile medicale acuză în special intoxicări cu fum, hipotermii şi contuzii", precizează sursa citată. 

Ministerul Afacerilor Interne reaminteşte că a pus la dispoziţia rudelor celor care au avut nevoie de îngrijiri medicale numărul de telefon 0212064050.

×