x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Institutul Clinic Fundeni: La acest moment se efectuează percheziţii; activitatea institutului se desfăşoară normal

Institutul Clinic Fundeni: La acest moment se efectuează percheziţii; activitatea institutului se desfăşoară normal

09 Iun 2016   •   16:15
Institutul Clinic Fundeni: La acest moment se efectuează percheziţii; activitatea institutului se desfăşoară normal
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Institutul Clinic Fundeni informează că au loc percheziţii la sediul instituţiei, precizând că activitatea unităţii sanitare se desfăşoară normal.

"Vă informăm că la acest moment se efectuează percheziţii la Institutul Clinic Fundeni. Activitatea institutului se desfăşoară normal", precizează unitatea sanitară.

Procurorii DNA efectuează joi percheziţii la patru spitale din Capitală, într-un dosar în care prejudiciul este, până în prezent, de 2,6 milioane de euro, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, au loc percheziţii la Institutul Clinic Fundeni, Institutul Oncologic ''Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu'', Spitalul Clinic de Urgenţă ''Bagdasar Arseni'', Spitalul Clinic de Psihiatrie ''Prof. Dr. Alexandru Obregia''.

Joi dimineaţă, managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban, declara pentru AGERPRES că la unitatea medicală pe care o conduce nu se derulează nicio percheziţie a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. "Nu este vorba de nicio percheziţie la Institutul Clinic Fundeni. Nu m-a informat nimeni", a spus managerul.

×