x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Marş pentru conversie! Clienţii cu credite în franci elveţieni protestează în Capitală; Avocatul Gheorghe Piperea: Nu stați, ieșiți în stradă!

Marş pentru conversie! Clienţii cu credite în franci elveţieni protestează în Capitală; Avocatul Gheorghe Piperea: Nu stați, ieșiți în stradă!

de Dragoş Tănase    |    21 Sep 2016   •   16:24
Marş pentru conversie! Clienţii cu credite în franci elveţieni protestează în Capitală; Avocatul Gheorghe Piperea: Nu stați, ieșiți în stradă!
Sursa foto: Atypeek

Nemulţumiţi de faptul că Parlamentul întârzie adoptarea Legii conversiei la cursul istoric, Grupul clientilor cu credite in CHF (GCCC) organizează un marş de protest duminică, 25 septembrie, între orele 12:00 - 14:00 (METEO: 10 - 21°C Cer parţial noros), pentru a încerca să grăbească lucrurile în legătură cu "O lege pe care o asteptam de ani de zile".

De altfel, organizatorii au postat pe Facebook toate detaliile legate de acest eveniment:

"Mars pentru conversie! O lege pe care o asteptam de ani de zile! O lege care trebuie sa fie corecta si dreapta! Marsul clientilor cu credite in CHF pentru sustinerea Legii conversiei creditelor din CHF in lei la cursul de la data acordarii va avea loc duminica 25 septembrie 2016. Plecarea se va face din Piata Victoriei la orele 12:00. Intalnirea la 11.30 la parcarea din dreptul muzeului Antipa. Am luptat pentru DIP, am fost uniti si bine organizati, am fost perseverenti si am crezut ca noi, oamenii, putem schimba viitorul. Si am reusit! Legea DIP a fost promulgata. Acum este momentul sa luptam pentru Legea Conversiei. Sa le aratam ca noi nu ne vom opri pana cand nu se va face dreptate! Participati! Luptati pentru viitorul vostru si al famillor voastre! Nu cerem decat ceea ce este corect, nimic in plus, nimic in minus!"


Avocatul Piperea: Nu stați, ieșiți în stradă!


Avocatul Gheorghe Piperea spune că se trage de timp în Parlament cu privire la două legi - cea a independenței ANPC și cea a conversiei la cursul istoric - și îndeamnă populația să iasă în stradă, la nevoie.

Citeşte şi Clienţii cu credite în franci elveţieni acuză Consiliul Patronatelor Bancare că încearcă să influenţeze justiţia

”Din păcate, se trage de timp în Parlament cu privire la ambele legi pe care consumatorii de credite (și nu numai) le așteaptă - și cea a independenței ANPC, și cea a conversiei la cursul istoric. Nu prea mai e timp de amânări. În curând, se intră în campanie, iar Parlamentul nu va mai prea lucra. Dezbaterile pe cele doua legi - poate la Sfântul Așteaptă. Cei ce vor fi câștigat din această tragere de timp vor delincvenții care abuzează de puterea lor economică (pentru că pot și pentru că le permiteți). Nu stați. Trimiteți e-mail-uri, dați telefoane, intrați și comentați pe paginile de socializare ale parlamentarilor. La nevoie, ieșiți în stradă. Altfel, riscați să pierdem chiar și legea DIP.

P.S. Tocmai am aflat dintr-un mesaj în privat că unii angajați ai BNR dau în plată”, a scris avocatul Gheorghe Piperea, pe pagina sa de Facebook.

facebook.com/gheorghe.piperea

 

 

 

×