x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Mărturisirea tulburătoare făcută de Adina, vaduva lui Ioan Luchian Mihalea

Mărturisirea tulburătoare făcută de Adina, vaduva lui Ioan Luchian Mihalea

02 Ian 2018   •   12:15
Mărturisirea tulburătoare făcută de Adina, vaduva lui Ioan Luchian Mihalea

In urma cu 24 de ani, artistul Ioan Luchian Mihalea a fost ucis în apartamentul său. Anchetatorii s-au declarat șocați de ceea ce au descoperit la fața locului: îndrăgitul compozitor, solist şi dirijor al grupului „Song” a fost găsit mort - lovit şi strangulat cu un cablu.

 

De atunci, a curs multă cerneală în presă despre această crimă odioasă, au fost lansate multe teorii ale conspirației, iar povestea de dragoste curmată brusc a ocupat, de fiecare dată, un loc secund.

Cand a fost ucis, in 1993, Ioan Luchian Mihalea era căsătorit cu „iubirea vieții lui”, așa cum o numea pe Adina, era tatăl unui băiețel. Mai mult, cei doi plănuiau să aducă pe lume și o fetiță, care ar fi întregit imaginea perfectă a unei familii tinere și frumoase.

Văduva a rămas cu un copilaș de patru anișori de crescut.

În anul acela Ioan Luchian Mihalea ar fi împlinit 42 de ani. Pe 15 decembrie. Era căsătorit de trei ani cu Adina. Pe baietelul lui, Ionuţ, il iubea ca pe ochii din cap, isi aminteste soţia. "Când am născut şi-a pus mâinile la ochi, îi dăduseră lacrimile. Îl adora pe Ionuţ. Îl ridicase pe un piedestal."

„Am ieșit foarte greu din doliu, am fost scoasă de alții din doliu, nu voiam să mai ies practic din doliu, dar am vrut să fiu o mamă bună pentru copilul meu", a povestit acum cinci ani văduva, într-un interviu televizat.

×
Subiecte în articol: Ioan Luchian Mihalea