x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Medici renumiţi, consilierii lui Costache

Medici renumiţi, consilierii lui Costache

de Monica Cosac    |    10 Dec 2019   •   12:00
Medici renumiţi, consilierii lui Costache

Trei medici de renume mondial fac parte, începând de ieri, din echipa ministrului Sănătății, Victor Costache. Cei trei specialişti sunt consilierii onorifici ai ministrului şi, împreună, vor lucra la noi programe de sănătate şi de cercetare. 

Este vorba despre medicii Kak Khee Yeung, care conduce consorțiul format din diferite spitale din Europa care încearcă să obțină finanțare de la UE pentru tratarea bolilor aortice, Sheriff Sultan - medic irlandez, de origine egipteană, fiind unul dintre cel mai bine cotați chirurgi și cercetători în domeniul bolilor cardio-vasculare din lume şi prof. dr. T. Sloane Guy - specialistul numărul 1 în chirurgie robotică în lume.

„Am lucrat cu toți cei trei medici care fac performanță ca specialiști, dar și ca manageri de top. Mă bucură și mă onorează că au acceptat să lucrăm împreună pe două domenii importante, programe noi de sănătate, dar și proiecte de cercetare care sunt priorități ale echipei mele. România a uitat de cercetarea medicală care aduce beneficii în dezvoltarea serviciilor medicale de calitate pentru pacienți. Îmi doresc să deschidem sistemul sanitar către lume”, a afirmat ministrul Victor Costache. 

 

 

×