x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Mesajul disperat al unui tătic al cărui copil zace bolnav la Marie Curie

Mesajul disperat al unui tătic al cărui copil zace bolnav la Marie Curie

15 Feb 2016   •   17:24
Mesajul disperat al unui tătic al cărui copil zace bolnav la Marie Curie

Un părinte, disperat că fiica lui zace bolnavă în Spitalul Marie Curie, a postat pe Faceboook un mesaj amar legat de incapacitatea autorităţilor de a face lumină în cazul copiilor îmbolnăviţi din judeţul Argeş.

Iată mesajul lui Gabriel Marinescu a cărui fiică este dializată din cauza infecţiei pe care nu se ştie nici acum cum a fost contractată.

"Asa arata copilul meu în timp ce reprezentanții autorităților nu fac nimic. Nu pot sa nu vad incompetenta autorităților de a elucida cum de s-au putut îmbolnăvii atâția copii din Argeș.nu pot să nu mă gândesc la copilul meu si la faptul ca mâncarea lui era pregătită corespunzător apa fiartă foarte bine tot ce ii pregăteam copilului era spălat și fiert excesiv.biberoanele si tetinele erau fierte foarte bine pentru sterilizare. Noi acum luptăm împreună cu fetita la spital cu dializă si multe alte medicamente. sa speram ca nu vor fi repercusiuni pentru ca încă ne aflăm sub dializă deoarece rinichii sunt încă blocați.și copii vostrii pot fi în pericol dacă nu facem ceva împreună. Noi am facut primul pas in a face publice faptele...."



 
Asa arata copilul meu în timp ce reprezentanții autorităților nu fac nimic. Nu pot sa nu vad incompetenta autorităților...

Posted by Gabriel Marinescu on Saturday, February 13, 2016

×