x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Mii de oferte de vacanţă la Târgul de Turism

Mii de oferte de vacanţă la Târgul de Turism

16 Noi 2018   •   13:10
Mii de oferte de vacanţă la Târgul de Turism
Sursa foto: Victor Stroe

Agenţiile de turism au pregătit pentru vizitatorii Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în acest week-end la Romexpo, mii de pachete de vacanţă, cu reduceri de până la 50%. Ofertele sunt pentru toate gusturile, de la turismul cultural, rural sau de business, la cel de tratament, destinaţii exotice, croaziere şi turismul de aventură. 

Peste 210 companii din 16 ţări îşi vor expune ofertele pe o suprafaţă de 10.000 de mp la o nouă ediţie Târgul de Turism al României. Vizitatorii au ocazia să aleagă cele mai atractive oferte de vacanţe sau călătorii, iar experţii din domeniu să-şi dezvolte şi consolideze afacerile cu profil turistic. Agenţiile şi tour-operatorii îşi prezintă pachetele destinate pasionaţilor de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar şi celor entuziasmaţi de croaziere şi destinaţii exotice. 
 

Gradul de internaţionalizare a celei de-a 40-a ediţii a Târgului de Turism al României este de 17%, 16 ţări promovându-şi zonele şi obiectivele turistice - Albania, Bulgaria, Chile, Cuba, Cehia, România, Germania, Grecia, Ungaria, India, Israel, Italia, Luxemburg, Republica Moldova, Palestina şi Serbia. 

La această ediţie a Târgului de Turism şi-au anunţat participarea oficială Bulgaria, Cuba, India, Indonezia, Palestina. 

Destinaţii la alegere

Vizitatorii pot alege vacanţele sau călătoriile care se pliază cel mai bine pe bugetele şi stilul lor de viaţă, către destinaţii precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, Olanda, India, Iordania, Palestina, Tanzania. Preţul biletului de intrare este de 20 lei. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. 

 

×
Subiecte în articol: oferte turism